Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ahmet Hani
Ahmet Hani

Yeni yılımız

Yorum

Yeni yılımız

( 7 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

409

Okunma

Yeni yılımız

Yeni yılımız

Kırmızı siyah renkli laleler
ovada
Sarı ve beyaz çiçekler
Bahçede .

gökyüzü mavi
Serin bir esinti olsun
Yer yüzünde .

Kelebekler uçar
Kuşlar özgürce şarkı söyler.

Vadiler, dağlar ve ovalar için nehir
Ninni söylesin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Yeni yılımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni yılımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeni yılımız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
TUĞAL  KÖSEMEN
TUĞAL KÖSEMEN, @tugalkosemen
1.1.2024 14:25:39
5 puan verdi
Çok güzel pastorâl bir şiir.
Yeni yılla bahar sevinciyle girmiş şair.
Kutlarım gönül sesinizi.
Saygıyla,esenlik dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL