Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nurhan Uslu
Nurhan Uslu

KAHIRLAR OLSUN

Yorum

KAHIRLAR OLSUN

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

556

Okunma

KAHIRLAR OLSUN


Kundakta bebekler uyurken vurdun
Katilsin İsrail kahırlar olsun.
Çocuk kanlarıyla sen yurt mu kurdun?
Katilsin İsrail kahırlar olsun

Rızık kapıların kapalı kalsın
Allah seni yerden yerlere çalsın
Tâa cehennemin dibine salsın
Katilsin İsrail kahırlar olsun

Gazze’de doymadın bebek kanına
Kalacak mı şirret" senin yanına?
Tükürsem deymez ki barbar! şanına
Katilsin İsrail kahırlar olsun

Sivil halkı topla sonra bombo at
Öyle korkaksın ki, mamertsin heyhat
Dûa dır müminin dilinde feryat
Katilsin İsrail kahırlar olsun

Hûmâ Sultân Duâ bulur yerini
Filistin’de kutlar, hür zaferini
Sabırla beklerim hak* seferini !
Katilsin İsrail kahırlar olsun.

21.10.2023
Nurhan Uslu
(Hümâ Sultan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kahırlar olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahırlar olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAHIRLAR OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL