Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ozgurustaa
Ozgurustaa

Aşkın Ütopyası

Yorum

Aşkın Ütopyası

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

315

Okunma

Aşkın Ütopyası

Ve.. son kez değdi gözleri gözlerime
Ruhumu saran sonsuz bir hüzün
Heşeyin farkında bir kapının arafında
Ayak izlerini kazıya kazıya gitti yüreğimden

Şimdi meçhul yolların yolcusu
Sanki hiç kimsem kalmamış gibi
Bir arayış ki bu
Geceler gündüze gündüzler gecelere karışmış
Karmakarışık herşey
Belki rüyaydı bitti
Belki aslinda hiç de vaar olmadı

Aşk dediğinin ütopyası olur mu?
Oluyormuş ...
Boşluk kabul etmiyormuş kalp
İnsan fıtratı kaldıramıyormuş yalnızlığı

Ne garip değilmi.
Acınası haller duygular düşünceler
Boşa giden zaman.
Geri gelmeyen emekler
Dahası
Umutlar düşler ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşkın ütopyası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın ütopyası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın Ütopyası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
12.9.2023 14:59:23
5 puan verdi


*** AŞKIN ÜTOPYASI *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL