Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yusuf Yarımbaş
Yusuf Yarımbaş

Ömrüm Geçmiyor

Yorum

Ömrüm Geçmiyor

( 13 kişi )

3

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

532

Okunma

Ömrüm Geçmiyor

Af

Ömrüm geçmiyor bir türlü günahsız
Hayatta dostumuz olmuş şeytan
Geçtik bir yere;selamsız,sabahsız
Kimse bilmez bizi,hariç Allah’tan

İnsanların afları kabul oldu
Seni mutlu etmeye geldik bizler
Ne haddimize,seni etmek mutlu
Ahirete gitmeye geldik bizler

Sen öncekileri affettin elbet
Bu kulu affet de,acısı dinsin,
Aciz kulun,af diler Ya Rab,affet!
Çaresiz kulunu affet,sevinsin!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (13)

5.0

100% (13)

Ömrüm geçmiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrüm geçmiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömrüm Geçmiyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
17.8.2023 09:14:04
5 puan verdi

*** ÖMRÜM GEÇMİYOR *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşım, içtenlikle KUTLUYORUM...
se
sedat hünker, @sedathunker
17.8.2023 06:25:27
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
17.8.2023 05:39:36
5 puan verdi
İçten samimi güzel bir yakarış, güzel bir niyaz olmuş dilerim kabul olur. Kalemin daim olsun. Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL