Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ahmylrm
Ahmylrm

Vicdan Azabı

Yorum

Vicdan Azabı

2

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

435

Okunma

Vicdan Azabı

her gece
nereden geldiği belli olmayan
eğreti bir vicdan azabıyla
yatıyorum yatağıma

geceler uykusuz
gündüz hortlak misali
dolanıyor boynuma
yılan gibi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vicdan azabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vicdan azabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vicdan Azabı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
27.7.2023 23:27:56
Kısa az ve öz ama güzeldi, hele şu final ; "...geceler uykusuz
gündüz hortlak misali
dolanıyor boynuma
yılan gibi." daha da çok hoşuma gitti. Tebrikler.
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
24.7.2023 10:54:14
Muhdeşem yüreğine sağlik gönul sesin hiç susmasin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL