Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
AYRIKOTU
AYRIKOTU

AL BENİ KENDİMDEN

Yorum

AL BENİ KENDİMDEN

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

273

Okunma

AL BENİ KENDİMDEN

Kimi âmmim oğlu kimisi dayım
Tutuştuk el ele ağlayıp güldük
Kalmamış büyükler azalmış sayım
İyi gün kötü gün dostunu bildik

Eşim dostum koşup geldik sılaya
Sıralandık davul zurna halaya
Gelinimin gözü benzer elaya
Şadlık esenliği onunla bulduk

Barak türküleri özümüzdedir
Yüreğin yangısı sözümüzdedir
Sevdamız buğulu gözümüzdedir
Kâh ağlayıp kâhi gülmeye geldik

Sildim gözyaşlarım kimse görmesin
Hasretliğim bitmez gelip sormasın
Bu yaram derinde tabip sarmasın
Vuslatın bağrından huzuru aldık

Çal davulcu çal çal, hasretim bitir
Al beni kendimden sılama götür
Görünüp kayboldum özüme yetir
Bak yine gurbette kimsesiz kaldık

19.07.2023
Tülay Sarıcabağlı ŞİMŞEK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Al beni kendimden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Al beni kendimden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AL BENİ KENDİMDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL