Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gezgin imgeler
gezgin imgeler

Aşkın başı...

Yorum

Aşkın başı...

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

356

Okunma

Aşkın başı...

Yükseklik korkusu gibisin
Bağlansam kalbimi ateş basar diye
Cehennemde bir gül
Cennete açılan patika
olduğunu bilip de....

Karanlık bir uyanış gibi
Aşkın adı lâ iken
Yol boyu
tesbih gibi çekilen zikirsin
Uykuya dalan mevsim
Bülbüle sayıklanan güneş
Mutmain bir selvi çiçek

Mavi bir fransız kapıda
Huzurunda
gözü eğik bir baş gibi
Selamla döngüsü
Çarmıhta
Beklenen tiyatrosu
Nâra vaveylâdır
kalbimde yerleyeksan
...

Vurdumduymaz ayakları
Vaktin değerinde
Kışlası değirmen gibi
Ateş vurur bağrıma
Bâhr i sözünde yaslı bir şarkısın
Turnası gözünde
Mum gibi saatler dilerim size
Bir ilham gibi kalın
...

Gezgin imgeler
..






Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkın başı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın başı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın başı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL