Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
*Pimurg
*Pimurg

ALARGA

Yorum

ALARGA

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1408

Okunma

ALARGA

ALARGA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alarga Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alarga şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALARGA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sokak şairi
sokak şairi, @sokaksairi34
14.9.2008 21:34:47
kutlarım tümcesini
istemler umutların umusudur
yaşamadair

başarılar
ARZUUU
ARZUUU, @arzuuu
14.9.2008 21:30:17
İlham sen de kalem sen de.

Gelince ne çıkar biz bileniz.

Kutladım...
nene hatun
nene hatun, @nenehatun
14.9.2008 21:16:43
Allah yüreğine sevgi ve ilham versin.Yüreğimiz sevgiye ve sabıra açık olsun saygılar.
saadet bu alem
saadet bu alem, @saadetbualem
14.9.2008 21:04:34
Şiir arterlerin mi tıkanmıştı dersin....Sanırım bir süre tüm ilhamlarının toplanmasını bekledin...Alarga ??
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL