Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery

Hatıra

( 4 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

421

Okunma

Hatıra

Yaşamak nedir diye sorarlarsa bir gün
nefes almak derdim, hatıralarla dolu bir gönülde,
ve uçurum gibi bir hasretle
uyanmaktır her sabah, yarım yamalak cümlelerde

Çünkü hatırası olan yaşardı ki,
yaşamak hatırası olan şeylerde ölmemekti

Ben yadigarların ve tozlu rafların,
sararmış defterlerin arasında
şiirler yazarım ve yaşarım böylece
çünkü evet, hatırası olan yaşardı


Çünkü hatırası olan yaşardı ki,
yaşamak hatırası olan şeylerde ölmemekti

Zeynep Zuhal Kılınç





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hatıra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatıra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hatıra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif_V_Mim
Elif_V_Mim, @elif-v-mim
9.6.2023 06:21:13
5 puan verdi
Bazı hatıraları bin kat yere gömmek gerekir.

Güzel hatırası olanlara ne mutlu...

Tebrikler selam ve dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL