Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Emir ŞIKTAŞ
Emir ŞIKTAŞ

ACİZ KALMAKTAYIM?

Yorum

ACİZ KALMAKTAYIM?

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

282

Okunma

ACİZ KALMAKTAYIM?

ACİZ KALMAKTAYIM?

Galiba delilik üzerimizde kalmış;
sofrada kaşıkla,
sokakta hayvanla,
sohbette insanla,
ticarette satanla,
yatarken yorganla,
severken sevdayla,
yaşamda hayatla,
doğada böcekle,
dağda yılanla,
neşeli olanla,
düşünüp görenle,
mezarda yatanla,
gücümüz yetenle,
işleri yapanla,
dürüst olanla,
haddini bilenle,
hakkını arayanla,
mülayim adamla,
arayı bulanla,
hep kavgalıyız!
beğenmeyiz kimseleri.

Bilen de biz!
Gören de biz!
Akıllı olan da biz!

Ruhunu koruyanımız,
Çok az kalmış.
Hangi akılla
Delirium olmamışız?
Emircan’a sabretmişler!
Akıllı olup dert çekmek,
kolay iş mi ki?
Korkunç neslin
Son örnekleriyiz sanki.
Nasıl tarif etsem?
Aciz kalmaktayım inan ki!..
27.5.2023 Emir Şıktaş

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aciz kalmaktayım? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aciz kalmaktayım? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACİZ KALMAKTAYIM? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL