Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
ayazhazan
ayazhazan

GECE

Yorum

GECE

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

392

Okunma

GECE

Belki de birkaç şarkı daha dinleyip
Birkaç şiir daha okumalıyız...
Kendi çukurunu kazan şarkılara düşmeli,
Kendi uçurumunu yaratan şiirlerden geçmeliyiz...
Belki de en doğrusu, en güzeli budur kendimize kaldığımız saatler için...
Belki de şarkı dağlarının yamaçları şiirlerdir?
Geceden geçen bir yol bilirim ben;
Her durağına bir şiir, bir şarkı bıraktığım...
Her durağında bir acıyı hatırlayıp üzerine toprak attığım...

Hazan Ayaz 🍂

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
14.3.2023 03:08:54
5 puan verdi
Değerli şaire kardeşim yzılan şiir söz konusu olduğunda hepsi yüce tezahürler olmasa da, sevgi ve mutlukla motive edilen şiirler göz ardı edilemez.
Her şiir bizlete apayrı duygular yaşatır,,
Çoğu, sözleri yüceltmeleri veya dramatik, romantikdir
Buna istinaden sayfayı süsleyen şiir olsun,bir makale olsun ayrı değerler taşır....
Yüreğiniz şen olsun
kaleminizi tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL