Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Şükürler Olsun

Yorum

Şükürler Olsun

( 10 kişi )

6

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

415

Okunma

Şükürler Olsun

Şükürler Olsun

Şimdi dik yokuşlarım tükendi
Aydınlandı yolum Kuranla
Karanlık adamlar, karanlık kitaplar
Şirk çamuruyla karartmış ruhumu,
Temizledi Rabbim tevhid şifasıyla...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Şükürler olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şükürler olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şükürler Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
27.12.2022 02:24:03
5 puan verdi
Kuran şifası değsin tüm yüreklere inşallah..

Saygılarımla hocam
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
24.12.2022 17:34:47
inanç gibisi var mı deeğrli şairim?

umuda eşlik eden sevgiyi yücelten.

bizi ayakta tutan huzur veren

selam saygılarımla
Katya
Katya, @katya1
24.12.2022 12:46:50
5 puan verdi
inşallah herkese nasip olsun selamlar tebrikler
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
24.12.2022 11:08:20
5 puan verdi
ne mutlu ruhu kirden arılanlara
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.12.2022 10:54:22
5 puan verdi

*** ŞÜKÜRLER OLSUN *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
Etkili Yorum
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
24.12.2022 10:30:56
5 puan verdi
﴾Âli İmran Suresi 19﴿ Kuşkusuz Allah katında din İslâm’dır. Kitap verilenler, ancak kendilerine ilim geldikten sonradır ki, aralarındaki hak tanımazlık yüzünden ayrılığa düştüler. Allah’ın âyetlerini inkâr edenler bilmelidirler ki Allah’ın hesabı çok çabuktur.

Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Nice şiirlere.
Esen kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL