Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Yalnızlık Denen Şey

Yorum

Yalnızlık Denen Şey

( 4 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

64

Okunma

Yalnızlık Denen Şey


İki çift söz etmekte artık nahoş geliyor
Dost bildiklerimle
Zamanla tükeniyor insanda duygular
Yalnızlığa gömülüp gitmeliyim
Beynimde çın çın eden seslerden
Bıraktım İki çifti tek söz etmeden
Bir köşede ölümü beklerken
Nahoş geliyor buraya ait herşey
Hoş geliyor ruhuma yalnızlık denen şey...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yalnızlık denen şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık denen şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlık Denen Şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL