Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nedim demirbaş
nedim demirbaş

batık gemi

Yorum

batık gemi

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

550

Okunma

batık gemi

gün ışığı sızmış odalarda
yüzüne dokunuşu rüzgarın.
ayın hülyalı meleğiydin sen
göğsünde parçalanmış bir bulut
gözlerin toprağın ağırlığı kadar uzak

serin sular yalınayak geçtiğin
özlemin dokunuşu gibi saçlarına
yıldızlar akardı gerdanlarından
sensizsliğin zehrini bulurdum akasyalarda
kalbimi yakan zemheri için kar altındayken ışık

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Batık gemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batık gemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
batık gemi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL