Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şİİr YAPRAĞI
Şİİr YAPRAĞI

Sensiz hayat olmasın

Yorum

Sensiz hayat olmasın

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

608

Okunma

Sensiz hayat olmasın

Sensiz hayat olmasın

Uyurken her gördüğüm rüyamda…
Sensiz yürürken adım atışımda
Eğer sen yoksan şimdi yanımda…
İnanki sensiz hayat hiç olmasın.


Resmine bakıp bakıp ağlarken…
Beni ser sebil bırakıp giderken
Ben sana hasret ile yanarken…
İnanki sensiz hayat hiç olmasın.

Bayram Köse


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz hayat olmasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz hayat olmasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz hayat olmasın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL