Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
gezgin imgeler
gezgin imgeler

Dream

Yorum

Dream

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

282

Okunma

Dream

Clean me poemty
Smokeing a sing love
Me pencil love you my god
Clean me sweet in dream
Shut up my girlfriend
Eat me your volume
Drink me
Free me god
Smokeing a sing love

Turn big too you
Love you too
Last your
Eyes our...

temizle beni şiir
Bir şarkı aşk sigara
Ben kalem seni seviyorum tanrım
Rüyada beni tatlı temizle
kız arkadaşımı kapat
Bana hacmini ye
Beni iç
beni özgür bırak tanrım
Bir şarkı aşk sigara

sen de büyük ol
Ben de seni seviyorum
son senin
gözler bizim
Gezgin imgeler...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dream Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dream şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dream şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL