Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Fuat.İncir
Fuat.İncir

Aralıksız Hüzün

Yorum

Aralıksız Hüzün

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

407

Okunma

Aralıksız Hüzün

Bugün de
Her zaman ki gibi
Sabahın, güneş doğmayan saatindeyim
Umutlarım kırık, omuzlarım düşük
Gözlerimde ki yaşlara mani olamıyorum
Seni ben, bıraktığın yalnızlıkta yaşıyorum
Küçücük penceremin kenarında...

Artık
Mutluluğa dair hiç bir umudum kalmadı
Çaresiz bir haldeyim
Geçiyor mevsimler
Ne baharım kaldı ne yazım
Bilmem ki, nasıl tarif edeyim hicranımı
Anlatılması çok zor hüsranımı...

Kaç zamandır gülmüyor yüzüm
İçinde sen olan şiirlerimi yakıyorum her gece
Uykularım harap
Takvimler çıkmaz sokak
Beyhude geçiyor ömrüm
Kahır kadehlerinde boğuyorum efkarımı
Ömrüm aralıksız hüzün...

Şiir: Fuat İNCİR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aralıksız hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aralıksız hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aralıksız Hüzün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL