Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

SESSİZLİĞİN SESİ KAR’IN NEFESİ

Yorum

SESSİZLİĞİN SESİ KAR’IN NEFESİ

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

460

Okunma

SESSİZLİĞİN SESİ KAR’IN NEFESİ

SESSİZLİĞİN SESİ KAR’IN NEFESİ



göğünde göğsüne sığmayan,
sığdırılamayacak,
bir derdi !
bir ulaşılmazı var !

gözleri dolu dolu,
zamana karşı, yağıyor,
yağdırıyor, öyle bir yağış ki,
göreni, görmeyeni şaşkın,

yağmıyor, dövüyor,
süzülmüyor, saç saça,
dokunmuyor, baş başa,
yeri göğü, yırta yırta,

düşüyor, düşüyor,
düş’ leri saça döke,
hop hop yeri, göğü,
inlete, inlete,

gözleri dolu, bağrı yaralı,
almıyor ki, bir yaş daha,
testi kırıldı, kimine yaş, kimine dolu,
bir sessizliğin sesi, bir kar’ın nefesi,
sardı, yeri göğü…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sessizliğin sesi kar’ın nefesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizliğin sesi kar’ın nefesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZLİĞİN SESİ KAR’IN NEFESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL