Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AYRIKOTU
AYRIKOTU

VURUN VURUN ÖLDÜRÜN

Yorum

VURUN VURUN ÖLDÜRÜN

( 6 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

530

Okunma

VURUN VURUN ÖLDÜRÜN

VURUN VURUN ÖLDÜRÜN

VURUN VURUN ÖLDÜRÜN

Ağla gözlerim ağla hâya hicap kalmamış
Dünyada yaşamanın nedir acep emeli
Ar namus çekip gitmiş kimse nedir bilmemiş
Bir damlacık yavruya kıyana ne demeli

Vurun vurun öldürün kötüler yaşamasın
Ulaşmasın mazluma dağ taşı aşamasın
Cehennem çukurundan gayrıya düşemesin
Böyle namussuzların etini çiğ yemeli

KARDELEN(Ayrıkotu)
27.11.2021
Tülay Sarıcabağlı Şimşek
Dinar/Afyonkarahisar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Vurun vurun öldürün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurun vurun öldürün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURUN VURUN ÖLDÜRÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
27.11.2021 19:56:32
5 puan verdi
...(((((((
Emeğine yüreğine sağlık
________________________________Selamlar
PAMUKŞEKERİM
PAMUKŞEKERİM, @pamuksekerim
27.11.2021 09:40:06
5 puan verdi
Sözün bittiği yerdeyiz ..allah belasını versin..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL