Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
GÖNÜL CESLI
GÖNÜL CESLI

Gelirse O Güzide Insan !

Yorum

Gelirse O Güzide Insan !

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

661

Okunma

Gelirse O Güzide Insan !

Gelirse O Güzide Insan !

Ansızın gelen ilham gibi,
Dökülür belki şiir yüreğimize,
Tam inancımızı kaybetmişken,
Sevgiden yana,
Çıkar gelirse,
Hiç beklemediğimiz bir sevda..
Ummadığımız an da,
Hatırlatır bakarsın
O güzel saf, masumane,
Unuttuğumuz duyguları bizlere..
Küskün ve kırgın
Yarım ne varsa, içimizde
Bir daha asla diyerek,
Kapatığımız gönül kapılarımızı,
Zorlamadan açan
Yormadan, kırmadan,
Sevdayı yaşamayı bilen,
O güzide insan..
Günü gelir de, çıkarsa karşımıza..
O gün, geçmiş diye bir şey kalmadan,
Geleceğe umutla sarılarak..
Yeniden başlanılır yaşamaya..
Sonsuzluğu kucaklayarak..
Ölmeyen, tükenmeyen,
Bitimsiz..
Gün geçtikçe çoğalan,
Öyle bir sevda,
Iki cihanda bir olunan..
Güzide bir yaşam..
Ancak o insanla anlam kazanır..


Şiir: Gönül Çeşli
09.11.2021

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelirse o güzide ınsan ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelirse o güzide ınsan ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelirse O Güzide Insan ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL