Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Allah Boşuna Göndermedi Onu

Yorum

Allah Boşuna Göndermedi Onu

( 4 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

457

Okunma

Allah Boşuna Göndermedi Onu


Sarılalım tevhide dört elle
Kolay geçeriz bu sınavdan
Çıkarız sahili selamete
Dersi biz öğrenirsek Kuran’dan

Üfürükten çok tarikatlar var
Hem doğru yoldan saptıranlar var
Elde güneş gibi Kitabullah var
Uyarsak nuru alırız Ondan

Rab boşuna göndermedi Onu
Rahmet hidayet olan Kitabını
Bildirmiş Furkanla muradını
Huzur, şifa buluruz Kuran’dan


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Allah boşuna göndermedi onu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah boşuna göndermedi onu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah Boşuna Göndermedi Onu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
26.6.2021 22:53:38
5 puan verdi
İhlasla yazılmış.
Hak yolunu doğruluğu gösteren dizeler
Kalemin yüreğin varolsun. Selamlar.
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
26.6.2021 22:50:47
5 puan verdi
Allah Boşuna Göndermedi Onu şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL