Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
gelincik
gelincik

bu hâl”de

Yorum

bu hâl”de

1

Yorum

17

Beğeni

0,0

Puan

614

Okunma

bu hâl”de

bu hâl”de

ruhlar görünmez sınırlarını aşarlar
birbirlerini koklarken bulur
bir dalı kıpırdatmayan rüzgâra inat.

ve
sen…
…….varsın…


soluğumu öpen sevgili
bir an vardır,içinden sadece sarılmak gelir.

gelincik


www.youtube.com/watch?v=NGgO2-qyfwk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bu hâl”de Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu hâl”de şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu hâl”de şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
11.5.2021 11:25:44
Sayfanızda güzel eserlerinizden birini daha beğenerek okudum gönül sesiniz in coşup mısralarla buluşmasıyla ortaya çıkan bu güzel eseri yazan kalemi kutluyorum nice harika eserler yazmanız dileğiyle yüreğine sağlık kalemin daim ilhamın bol olsun selam ve sevgide kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL