Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
zehirli orkide
zehirli orkide

SÜRGÜN..

Yorum

SÜRGÜN..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2124

Okunma

 SÜRGÜN..

SÜRGÜN..


Eğer bir gün

Sessiz gidersem..

Başımda bin belâ..

Yüreğimde sen...

Ağlama sevdiğim sakın AĞLAMA..




Dilek Balcı/ zehirli orkide


03/08/2008














Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sürgün.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürgün.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÜRGÜN.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardelen26
kardelen26, @kardelen26
5.8.2008 19:32:44
Eğer bir gün

Sessiz gidersem..

Başımda bin belâ..

Yüreğimde sen...

Ağlama sevdiğim sakın AĞLAMA..


Nasıl ağlanmaz böyle gidişlere. Hem yürekte tutuklu kalınacak, hemde üzülmeyecek. Kutluyorum. Usâre tadında bir şiir. Yani konsantre edilmiş, herşeyi acı çeken yüreğin feryadını, seven gönülün sevda sesini, Vefâ örneği olan halisane duyguları dile getirmeniz harikâ olmuş. Saygılarımı bıraktım güzel sayfanıza bir demet de karanfil, Üzüntülere ortak olsun diye.
exlibriz
exlibriz, @exlibriz
3.8.2008 14:10:43
GİDEN YÜREKTEN GİTMEDİĞİ SÜRECE AĞLAYASI GÖZLER KİME NE FAYDA,YÜREĞİNİZE SAĞLIK
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL