Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gafleti
gafleti

GİTMESEYDİN YAR

Yorum

GİTMESEYDİN YAR

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

357

Okunma

GİTMESEYDİN YAR

GİTMESEYDİN YAR


Baharda hazanı yaşamazdım ben
Gözlerime bakıp gitmeseydin yar!
Kırılır dökülür müydüm çaresiz
Ah!.. Giderken veda etmeseydin yar.

Gelir diye yıllarca ağlayarak
Bekler miydim melûl mahzun bakarak
Hala şu gözyaşı kokulu, ıslak
Mendilini yola atmasaydın yar?

Bıraksan, yanına çoktan gelmiştim
Belki de uğruna seyyah olmuştum
Ya bir çölde ya bir dağda ölmüştüm
Hatıranla burda tutmasaydın yar.

Gurbettesin gurbeti ben yaşarım
Gece gündüz yollarına düşerim
GAFLETI hem söyler hem de şaşarım
Ölsen... gitmeseydin, gitmeseydin yar!..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gitmeseydin yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitmeseydin yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTMESEYDİN YAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Namık DEMİR
Namık DEMİR, @namik-demir
27.2.2021 21:24:01
5 puan verdi
Gidene dur desen de kâr etmez güzel kardeşim...
Kafaya koymuşsa olay bitmiştir....SEVEN GİTMEZ HİDEM DE SEVMEMİŞTİR...

Yüreğine sabır diliyor Duygusal şiiri yazan gömlünü kutluyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL