Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Turaçç
Turaçç

vurun ağalar vurun

Yorum

vurun ağalar vurun

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

655

Okunma

vurun ağalar vurun

Vurun çulsuza ha
Vurun ağalar paşalar
Yetimin kamburumu düzelmiş
Fukaranın sofrasına ayran mı girmiş
Aman ha vurun tekmeyi
Düşsün çamura elma yanaklı kızlar
Verin kuzuyu kurda
Yoksa sofranızda kim meşk eyler
Bak hele öksüze hakkını savunur
Atın tek göz dama saysın ışıgı
Babasının eli de nasır tutmuş
Vay ki ne vay yansın ocakları ağalar paşalar
Bir dirhem peynir bir bakır tas çorba yeter bize
Aman ha fazlası zarar size
Kalana kefen diktirip yatınca teneşire
Geldiniz mi herkesle aynı mahşere ağalar paşalar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Vurun ağalar vurun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurun ağalar vurun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vurun ağalar vurun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL