Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sahir Neva
Sahir Neva

Bir çiçeğin dalından

Yorum

Bir çiçeğin dalından

( 10 kişi )

3

Yorum

25

Beğeni

5,0

Puan

950

Okunma

Bir çiçeğin dalından

Bir çiçeğin dalından


Bir çiçek kırılır dalından, sararır, dargın avuçlarından
Bir iç çekimi yadından , kararır, solgun bakışlarından...

S(y)N

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Bir çiçeğin dalından Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir çiçeğin dalından şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir çiçeğin dalından şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yinsani
Yinsani, @yinsani2
31.10.2020 15:48:47
urfada orman var mı, taş kaya mı??
Yinsani
Yinsani, @yinsani2
31.10.2020 01:25:41
bir serçe konar dalına uçar gider kartal olur
kartallar da göçer gider anlatılır masal olur..

dedim nesildaşım..
kılavyene zeval gelmesin..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL