Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Nrdeniz
Nrdeniz

NÜ ANILAR

Yorum

NÜ ANILAR

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

475

Okunma

NÜ ANILAR

İsli sokaklar
Nü anılar
Kafamda koşturur güliverli insancıklar
Ayda ormanlık
Çamlarda rüzgâr
Feri sönük, esnemiş, kambur rüyâlar
Gecede güneş
Gölgede nilüfer
Şah damarına uzak kalmış şahbaz peygamber
Anadan üryân
Anaya hayrân
Anam "kutsal toprak"
Mâzim şeytan kadar ak.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Nü anılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nü anılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NÜ ANILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
3.10.2020 19:03:56
5 puan verdi
duygu ve vurgu dolu nefis bir şiir daha dosttan
bravo kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL