Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nrngl
Nrngl

Senin bir farkın olmalıydı

Yorum

Senin bir farkın olmalıydı

( 9 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

Senin bir farkın olmalıydı

Senin bir farkın olmalıydı
Mesela hesapsızca sevmeliydin
Sırf gözlerim, gözlerine değdi diye
Mıhlanmalıydın yüreğinden, bastığın toprağa

Senin bir farkın olmalıydı
Elimi ellerine aldığında,
Kar tutan dağların erimeliydi karları
Yürüdüğümüz , geçtiğimiz her yer
Bahar olmalıydı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Senin bir farkın olmalıydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin bir farkın olmalıydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin bir farkın olmalıydı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erol Avcı
Erol Avcı, @erolavci
6.10.2020 15:10:10
5 puan verdi
Gönül pınarıdan nasiplendik
Şentürk Dursun
Şentürk Dursun, @senturkdursun
2.10.2020 23:58:42
5 puan verdi
Şu serbest şiiri bir gün ben de öğrenecem.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL