Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Nrngl
Nrngl

BİLİRİM

Yorum

BİLİRİM

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

350

Okunma

BİLİRİM

Bende bilirim tam kalbinden vurmayı
Hasretin
Ağır gelecek kelamlar etmek bilirim
Maksadını aşmamış yerli yerine oturmuş
Ve bir abit gibi duran sözler
Kifayetsiz göğüslerinizde yara açmayı
Bir cümleyle yıkılmayı yıkmayı
Kavga da geri durmayacak kadar
Çiğnedim dünya
Ve bilirim….!
Prangalar vurulan ve bir türlü
Ağzımdan dökülmeyen
Dökülemeyen kelamları
Siz buna bilmezlik deyin
Ben haddimi de bilirim derim
Siz de ne derseniz deyin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilirim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilirim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİRİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL