Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Komşukalp
Komşukalp

BANA İZİN VER

Yorum

BANA İZİN VER

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

399

Okunma

BANA İZİN VER

BANA İZİN VER

Bana ümit verme;
Bana yollar, yıllar ver
Kapın’da, izim olsun,
Kalbim’de, yerin dolsun.

Bana izin veeer..!

Herşeye rahmen;
Bana cesaret ver,
Yaralarını sarayım,
Kolun, kanadın olayım.

Bana izin veeer. ..!

Bana ellerini ver;
Avuçlarında kıvranayım,
Birgüne, birgün düşersem
Cehennem’de yanayım.

Bana izin veeer...!

Beni Düşlerin’de sakla
Aşkı, bana ödünç verme
Ne olursa, olsun deme
Benî, öksüz birakma

Bana izin veeer...!

Dosta; Düşmana karşı
Bahçen’de, gülün olayım
Bir güne, bir gün solarsam
Gözün’de, dallarım kurusun

Bana izin veeer...!

Ağlaya; ağlaya öpeyim
Boynuna sarıla yım,
Aşkım, aşkım diye
Deli divanen, olayım.


Bilent Atalay
17"09"2020
Bursa


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana izin ver Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana izin ver şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA İZİN VER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL