Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
CAN-İ
CAN-İ

kendimden sonram...

Yorum

kendimden sonram...

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

771

Okunma

kendimden sonram...

kendimden sonram...


yüzüm karanlık
kendimi neden duyamıyorum Allah ım...

bedenim aynı temel betonu kadar
ellerim baharı neden doğurmuyor
saati mi unuttum
niye kendimden önceyim
siz kimdiniz
ben...

ellerimi tutar mısın
yüzümü bulmalıyım bir an önce
ellerimi tut
tut ellerimi
ellerimi...

can-i

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendimden sonram... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendimden sonram... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kendimden sonram... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL