Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Yale
Yale

Yar Eriyor Gözüm Önünde

Yorum

Yar Eriyor Gözüm Önünde

( 5 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

731

Okunma

Yar Eriyor Gözüm Önünde

Yar Eriyor Gözüm Önünde

Eşinin Hastalığının yaz ayında ağırlaşır. Yabancı ve Türk akademik kaynaklardan 18 ay ile 24 ay yaşam süresi olduğunu biliyordu. Doktorlar söyleyememiş olsa da her şeyin farkında idi. Çok az arkadaşı ile paylaşmıştı, Temmuzu çıkaramayız diye. Nitekim de dediği oldu. Hastalığın ağırlaştığı zamanlarda içinden geçenleri, cep telefonuna yazarak, kendini acılardan uzaklaşmaya çalıştı. Çok sevdiği ikinci yari bağlamasını eline bile alamadı. Nedense Bütün vücuda yayılan kanser illetini "Kara Buluta" benzetti.

Teli tutmuyor akort, sazın.
Dert yanımıza geldi yazın.
Kara bulut girmiş içine.
Ey çile, çekilmiyor nazın

Mızrap vurmaz oldu bu tele.
Sesi çıkmıyor bir bak hele.
Kara bulut girmiş içine
Ne yapsak çıkmıyor hergele.

Bir türküdür acı içimde.
Hatırlatıyor Her nefeste
Kara bulut girmiş içine.
Yar eriyor gözüm önünde.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yar eriyor gözüm önünde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar eriyor gözüm önünde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yar Eriyor Gözüm Önünde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.8.2020 19:31:29
5 puan verdi
......((((((((((
Rahmet diliyorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.8.2020 11:34:59
5 puan verdi
YAR ERİYOR GÖZÜMÜN ÖNÜNDE

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL