Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yale
Yale

Yine Dayandı Rüyalarım

Yorum

Yine Dayandı Rüyalarım

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

269

Okunma

Yine Dayandı Rüyalarım

Yine Dayandı Rüyalarım

Yine dayandı rüyalarım
Her gün gitme diye ağlarım
Çocuğuna derman ararım
Kimse bilmez ne tür dardayım

Her bir lokmasına bakarım
Yediği aşını sayarım
Hali düştü mü bal katarım
Her gün birkaç saat yatarım

Adını bal şeker koymuşlar
Derdi çocuklara salmışlar
Dertsiz başı derde sokmuşlar
Dört öğün iğne bırakmışlar

Acıdır babanın beynine
Çocuğuna batan her iğne
Dertlenir kendi kaderine
Sitem eder göçmüş eşine

İnce parmaklar delik deşik
Küçük kalbi annesiz beşik
Baba kalmış, solmuş bir ışık
Derman olur, ince bir kaşık

22.12.2024 03:00 Pazar Sabahı

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yine dayandı rüyalarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine dayandı rüyalarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Dayandı Rüyalarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
23.12.2024 00:20:29
Merhaba
Kutladım değerli dostu ve eserini
Nice güzel şiirlere, hep birlikte yelken açmak dileğiyle
Şiirle, sevgiyle, dostça, hoşça ve sağlıcakla kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL