Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nasuhsedef
Nasuhsedef

Senin Yokluğun

Yorum

Senin Yokluğun

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

635

Okunma

Senin Yokluğun

Platonik bir aşk belki, varlıkta olsa yoklukta olsa mevzu sensin ya o bile güzel geliyor insana.

Kapkaranlık bir gecede,
Yazdıklarımı görmeden,
Sesini duymadan,
Nefesini hissetmeden,
Yazıyorum bu siiri.

Ne bir şömine çatırdaması,
Ne de dışarda yağan kar
Biraz yokluğun bir kadeh şarap
Gözyaşımla ıslanıyor kağıt

Sorsalar duygusuz biraz da sensizim
Ama ben sana degil sensizliğe çekiliyorum
Öyle güzel ki yokluğun
Varlığını hayal etmeye aciz kalıyorum

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Senin yokluğun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin yokluğun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin Yokluğun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL