Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
küçük şair

Vuslata hasretim

Yorum

Vuslata hasretim

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

494

Okunma

Vuslata hasretim

Vuslata hasretim...

Dünyada kıyamet kopuyor
İnsanoglunu sonu geliyor
Hasta olan hemen ölüyor
Vuslata hasret kaldik

Güzel güneşli günü özledim
Oy cananım vuslatta hasretim
Ölüm geliyor nerdesin sevdigim
Güzel günlere hasret kaldık

Bitsin diye bekleriz corona
İmanli ölüm versin mevla kuluna
İmanlar nasip etsin oy banada
Yaşarken ölüme hasret kaldık

Küçük şairim duali yollarım
Dua ederiz birlikte dostum
Ben ölümlere heran hazirim
Aglarken huzura hasret kaldik

küçük şair can yürek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Vuslata hasretim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslata hasretim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vuslata hasretim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.4.2020 23:05:52
5 puan verdi
Dünya gündemini meşgul eden şiirdi usta
Yüreğine emeğine sağlık
Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL