Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
küçük şair

Ben bir can yüregim

Yorum

Ben bir can yüregim

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

496

Okunma

Ben bir can yüregim

Ben bir can yüregim..

Bin dokuz yüz doksan bir yilinda dünyaya geldim
Sevdiklerime ben o anda merhaba dedim
...

Ben bir can yüregim
Bazen çok dertliyim
Şükür olsun mevlaya
Şuan oldukça iyim..

Kimsenin. huzuruna göz dikmedim.
Sevenlerı asla ayırt edemedim
Yalancilara hiç dostum demedim
Dünya döndü ben tükendim..

Dünyanın kötü olmasina
İnsanların yalancı olmasina
Bak başimiza geldi korona
Bitsin ben çok dualar ettim
..

Olmadi dosta karşi kusurum
Dogru olmaktir huzurum
Haktan yana olmaktir sonum
İşte ben bir can yüregim
..
Gerçekten sevenlere sonsuz saygım
Yalanciya gönül vermektir kaygim
Mahşere denk sürecek benim aşkim.
İşte ben böyle bir sevda delisiyim
..
Küçük şair can yürek

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben bir can yüregim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bir can yüregim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben bir can yüregim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL