Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AYGÜL MUDURLU
AYGÜL MUDURLU

Bir Şeyim Yok Benim (Velhasılı Kelam)

Yorum

Bir Şeyim Yok Benim (Velhasılı Kelam)

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

645

Okunma

Bir Şeyim Yok Benim (Velhasılı Kelam)

Bir şeyim yok benim
Yalnızca sensizim, eksiğim
Odam taş duvar buz kesiği
Uykular hülyalara karabasan
Titrek kirpik uçlarım kokuna hasret
Ruhum vuslatı çöle çevirmiş
Bir damla senliğe muhtaç

🍁🍁🍁🍁🍁

Bir şeyim yok benim
Sadece bensizim, eksiğim
Yatağım ayaz yemiş buzdan mezar
Günler geleceğime zifiri karanlık
Sarsık adımlarım yolunda seferi ziyan
Fikrim aklımı mahpusa çevirmiş
Bir damla benliğe muhtaç

🍁🍁🍁🍁🍁

Bir şeyim yok benim
Yalnızca bir hiçim, ölmekteyim....

🍁🍁🍁🍁🍁

13.04.2020

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir şeyim yok benim (velhasılı kelam) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şeyim yok benim (velhasılı kelam) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Şeyim Yok Benim (Velhasılı Kelam) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL