Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
serdal şahiner - alanya
serdal şahiner - alanya

BIRAKIP GELMEM

Yorum

BIRAKIP GELMEM

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

483

Okunma

BIRAKIP GELMEM




Şu yüreğimdeki sızı göklerde kanatır umudu
Sen kimsesizlerin manastırı bakirelerin çıplak karanlığı
Sen uykuların uyandığı özgürlüksün.
Parça parça dolaşır sevinç
Bütüncesi olmaz yoksul evlerinde
Ölümleri yalnız kalır hicranında
Kimseler yoksulu sevmez.
Şu demir yollarının kara tirenleri
Uzun yolculuklarda uykusuz ve kadınsız hikayeler
Yaşamak kolay değil bilirim
Tükenir yelkovanı ağlamaktan saatlerin
Zaman dururda ölüm durmaz bir
Ne olur harcama bu zamanı
Bekleme al kılıcını dağları parçala
Kovala yalanlarını sokağın
Kimseler olmasın yanlızlıgında
Ben sana yeterim diyemem
Sevişmem soytarı bedenlerinde
Kara tirenlerin götürdüğü yolculuktan
Bırakıp gelmem kapına ben sensiz olmam.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bırakıp gelmem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakıp gelmem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIRAKIP GELMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL