Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

Kolaymı

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

330

Okunma

Kolaymı

Her dogan gün umuttur hepimiz için
Sense soframda ekmek gibisin.
Görürsün gözlerime bakınca akşamları
Lacivertinden bir acı yüregimde
Soysuz kadınlar gibi ürkek ve fahişe
Kavgalar içinde yürür gençligim
Ölürüm dersin sızlar ilikleri kemigimin
ürkek serçeler gibi umutsuz
Acıtır yokluğun ruhumu
Kimseler görmez saçlarım biçimsiz
Ölümki heybetli bir kühaylan bağlıdır kapımızda
Özlemek nedir anlamazsın sen.
Tüm züppe ruhlu yalanlar oynaşırken gözlerinde
Bırakıp gitmek kolaymı o işçi bakışlarını
O mavi yakalı kavgalarını hayatın.
Aglamalarını sevdalarımın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kolaymı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kolaymı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kolaymı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL