Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cengiz esgin
cengiz esgin

suskun kalan gözler

Yorum

suskun kalan gözler

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

566

Okunma

suskun kalan gözler

Burası en aşağılık boyut
İnsan derler vicdandan soyut

Kara deliğe yakalanmış kaderi
Acı çeken Kalbin elmastır ederi

Solucan deliklerinden yollar
Hacı Muratlar Ferrari’yi sollar

Bilge kızarak Ferrari’sini satar
Doğru sözler kem gözlere batar

Dururken gider Dünya işte evren
Satılık Samanyolu yörüngeli devren

İçinde yaratılmışlar üstüne bedava
Adem Baba Avukatsa sakat dava

Elmayı yeyince kırılmış kalem
Ol deyince olmuş büyük bir alem

her yerde problem çözersen çöz
suskun kalan vallahi iki göz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Suskun kalan gözler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suskun kalan gözler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
suskun kalan gözler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL