Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nafiz Karak
Nafiz Karak

solunla beraber

Yorum

solunla beraber

( 9 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

4,9

Puan

646

Okunma

solunla beraber

solunla beraber

Yeni öğrendiğin diller var
yaşınla beraber, başınla beraber
olmuşsun aşka

böyle uzatılmaz bir bilek, yutulmaz yürek
tutmuşsun yolları, havayı suyu

sert ve duru bir varlığı kuşandırıp kemere
solunla beraber ,
okmuşsun aşka.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

89% (8)

4.0

11% (1)

Solunla beraber Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Solunla beraber şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
solunla beraber şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
7.3.2020 10:11:50
5 puan verdi

çok güzel bir yürek sesi okudum...
Tebrik ederim...

.......................................... Selam ve saygılar sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL