Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hulyaperest
hulyaperest

demiştin

Yorum

demiştin

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

655

Okunma

demiştin

demiştin

suya bu kadar benzeme
..........demiştin
beyazları bu kadar yakıştırma kendine
saçlarını karanlıkta tara
bakma öyle
ezelden gelmişsin de
ebede varmışsın gibi
kim bu kadar inceliğe şahit olmuş ki
sahip olduğunda hak ettiğin yere koysun seni
sebepli sebepsiz gülme
deniz görmemişlere
adını da söyleyip durma
ulu orta
deme su
deme beyaz
az sabret
sabret az
seni aramadan bulduğumda
ben haykıracağım onu dünyaya
..........ďemiştin

hulyaperest

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Demiştin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demiştin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
demiştin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL