Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Eyy yarr rahim'i
Eyy yarr rahim'i

Hacca gidenler

Yorum

Hacca gidenler

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

543

Okunma

Hacca gidenler

Şu hacca gidipte tavaf edenler
Neyin tavafını edip geldiniz
Yedi kez dolaşıp dönüp durdunuz
Dünyadan bi-haber gidip geldiniz

Her tavafın vardır onca manası
Mümin birbirinin olur aynası
Hacc odurki müminin kaynaşması
Siz birbirinizi didip geldiniz

Kim açtır kim toktur sorabildinmi
İslamı hayira yorabildinmi
Gönül gözlerinle görebildinmi
Medine hurması yudup geldiniz

Rahim’in sözleri hal beyan eder
Kâbede doğanı yol beyan eder
Zamane hacısı hacdan ad güder
Hacı lakabını güdüp geldiniz
....rahim’i

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hacca gidenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hacca gidenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hacca gidenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL