Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GONULDES
GONULDES

Yalnızlığını da Elinden Eşkiyalar Çaldı

Yorum

Yalnızlığını da Elinden Eşkiyalar Çaldı

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1297

Okunma

Yalnızlığını da Elinden Eşkiyalar Çaldı

Yalnızlığını da Elinden Eşkiyalar Çaldı





İki kişi olmak az sayıldı
Tek kişilik hayatın özgürlüğü anlatıldı
Güzel insanlar ayrı kaldıkça
Yalnızlığa sarıldı
Böyle bir yaşama
Alıştıkça alıştı
Suçlular bu yüzden
Daha da çoğaldı
Yalnızlık sanki bir nimetti
Gün geldi
Yalnızlığını da elinden
Eşkiyalar çaldı

🎻Gökhan ER🖊

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yalnızlığını da elinden eşkiyalar çaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlığını da elinden eşkiyalar çaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlığını da Elinden Eşkiyalar Çaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL