Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
obadi
obadi

Hınzır...

Yorum

Hınzır...

( 11 kişi )

2

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

746

Okunma

Hınzır...


Hakkın mülkünde yaşayan hınzır,
Yiyor içiyor hakka hırlıyor.
Başına gelince bir musibet,
Küçük çocuklar gibi zırlıyor.


Yaşarken zevküsefa içinde
Ömrü tüketmiş nefsin peşinde
Otlar bitecek bir gün döşünde
Günbegün sonunu hazırlıyor


Aklını kiralamış şeytana.
Hak bilmez, kullardan mı utana.
Ne diyelim dinini satana.
Kredilerini sıfırlıyor.

Mehmet BULUT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

100% (11)

Hınzır... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hınzır... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hınzır... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
5.11.2019 18:19:47
5 puan verdi
BİLGE KİŞİ;
YAZAN YÜREĞİNİZİ KUTLUYORUM...
ŞİİR HARİKA OLMUŞ...
TEBRİKLER...


...........................................Saygı ve selamlar..
FİLAT YAZICI
FİLAT YAZICI, @filatyazici
4.11.2019 10:18:59
5 puan verdi
Bütün şiirleriniz gibi buda harika olmuş üstadım.Yüreğinize ve emeğinize sağlık.En kalbi selam ve saygılarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL