Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

ANLAMI YOK KOR ATEŞİN

Yorum

ANLAMI YOK KOR ATEŞİN

( 5 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

504

Okunma

ANLAMI YOK KOR ATEŞİN

ANLAMI YOK KOR ATEŞİN

Anlamı yok ,kor ateşin

Sözü pul et , canı yol et
Kan ve ruhsa , beyinsiz et
Vitrin de şuh, imla sıfır
Erir gider, ölür gider
Eller fora, eller fora

Ciltteki et , us/ta nokta
Hani sevda, hani vurgun
Hepsi boş ki, hepsi kabus
Hani bunun ,yalan aşkı
Eller fora , eller fora

Kan ve ruhsa, avuç avuç
Aramam Kİ , yalan aşkı
Us/ta yanık , düş/tü perde
Anlamı yok , kor ateşin
Eller fora, eller fora
SİBEL KARAGÖZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Anlamı yok kor ateşin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlamı yok kor ateşin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLAMI YOK KOR ATEŞİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
27.10.2019 11:27:52
5 puan verdi
Değerli Şairimiz Merhabalar
Anlamlı Güzel bir eser okudum
Yüreğine Sağlık,
İlhamın bol,Kalemin Kavi olsun.
Sevgiler.
Saygılar.
Selâmlar.
Şiir tadında;
Hayrlı günler Hayrlı bir ömür dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL