Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
BİROL ACAR
BİROL ACAR

SERAP MISIN?

Yorum

SERAP MISIN?

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1228

Okunma

SERAP MISIN?

Koştukça sana doğru
kendimden uzaklaşıyorum,
koştukça sana doğru
sana yaklaşamıyorum.

mayıs2008/izmir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Serap mısın? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serap mısın? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SERAP MISIN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
guldestee
guldestee, @guldestee
20.6.2008 14:23:40
Sadece bir dörtlükle ne çok şey anlatılmış...
Gönlünüze sağlık...
Ad
Adnan Durdağı, @adnandurdagi
20.6.2008 14:06:02
Yüreğine sağlık.Adnan Durdağı
gece gözlüm
gece gözlüm, @gecegozlum
20.6.2008 14:05:17
kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL