Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Aybulutan
Aybulutan

Pinokyo

Yorum

Pinokyo

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

566

Okunma

Pinokyo

Düşüyorum kalkıyorum
Bütün yollar sana çıkıyor

Ağlıyorum gülüyorum,
An diyorsun beni an
Anbean

Arınma pazarında
Kalbim süzgeç düşüncelere

Ne çok hata
Ne çok hata
Yok telafisi
Oluştuğum yere
Geri dönmekten başka
Bu telaş
Talaş belki de
Yeni bir insan yontuluyor benden

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Pinokyo Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pinokyo şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pinokyo şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL