Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Aybulutan
Aybulutan

ÇİMEN YAĞMURU

Yorum

ÇİMEN YAĞMURU

( 6 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

760

Okunma

ÇİMEN YAĞMURU

Belki birkaç damla
Daha
Yürürsek
Denizi buluruz
Dedi içimdeki
çimen yağmuru
bilmeden başıma açtığın şu işler
toplasan on şemsiye işler!

Nereden biliyorsun hem sen
Kim olduğumu söylemek için bana
Ayaklarını birbirine takarak ayların
Zamanı durdurmayı aşkla!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Çimen yağmuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çimen yağmuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİMEN YAĞMURU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
25.7.2019 11:54:16
5 puan verdi
güzel şiirinizi beğeniyle okudum canı gönülden kutlarım efendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL