Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Salih koç
Salih koç

KEŞKE BİLSEYDİM

Yorum

KEŞKE BİLSEYDİM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

Okunma

KEŞKE BİLSEYDİM



KEŞKE BİLSEYDİM

Keşke bilseydim;
Hiçbir şey bilmediğimi!
Belki; o zaman bilirdim
Ne kadar da az şey bildiğimi…

Belki de en büyük sorun;
Bilmemek haddimizi!
Bilebilseydik haddimizi;
Daha iyi anlardık birbirimizi…

Dünya doldu çok bilenlerle.
Bir başka değişle;
Haddini bilmezlerle.
Ne yaparız bilemiyorum?
Bilmediğini, bilmezlerle…

Salih KOÇ
6 Haziran 2018 / İstanbul

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Keşke bilseydim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keşke bilseydim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEŞKE BİLSEYDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.7.2019 14:47:18
Şiir dostu;

Şiiri ve şairini canı gönülden alkışlıyorum…
Beğendim…

....................................Saygı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL